Dopravit do United Kingdom , USD

Hodnocení zákazníků

4.97 z5
Napsat recenzi
  • Všechny recenze(326)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(326)
    • 5 Star(316)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
    • Celkově:
    • Cena:
    • Kvalitní:
    • Vzhled:

    2020-01-02 08:38:53

    Its definitely good value for the price, even though its not 30W and 600 lumens, (it reads 200 lumens on packaging) its pretty bright and can illuminate wide area. There is 18650 1200mah battery inside with weight of 42g. ABS plastic is quite fragile. Connection cable is up to 4m long.

    Komentáře (1)
  • jlo
    • Celkově:
    • Cena:
    • Kvalitní:
    • Vzhled:

    2019-11-25 17:14:06

    Projecteurs leds solaire commandés le 11 nov. et reçus le 25 nov donc assez rapidement mais avec emballage abimé et projecteur rayé. Je pense que pour les envois de produits fragiles il faudrait mettre une protection plus solide.Merci

    Komentáře
    • Celkově:
    • Cena:
    • Kvalitní:
    • Vzhled:

    2020-01-03 09:17:28

    Всичко е точно!

    Komentáře
    • Celkově:
    • Cena:
    • Kvalitní:
    • Vzhled:

    2020-01-13 05:37:40

    it seems effective; the light from the projector is strong. the power cable is long enough.ideal to light up a small garden or a courtyard. يبدو فعالا ؛ ضوء جهاز العرض قوي. كبل الطاقة طويل بما يكفي. مثالي لإضاءة حديقة صغيرة أو فناء.

    Komentáře
    • Celkově:
    • Cena:
    • Kvalitní:
    • Vzhled:

    2019-11-28 01:31:32

    Excellent security light for the price. Easy to install and operate. I'm satisfied with my purchase.

    Komentáře
    • Celkově:
    • Cena:
    • Kvalitní:
    • Vzhled:

    2019-11-13 04:01:58

    nice lamp !!!

    Komentáře
    • Celkově:
    • Cena:
    • Kvalitní:
    • Vzhled:

    2020-01-21 21:05:36

    totalmente recomendable

    Komentáře
    • Celkově:
    • Cena:
    • Kvalitní:
    • Vzhled:

    2020-01-19 04:09:57

    Solární světlo s dostatečným výkonem i ve venkovním prostoru. Zatím není světlo namontované, ale hned jak přišlo jsem ho vyzkoušel. Jsem spokojený.

    Komentáře
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 41  

Možná vás zajímá

Průzkum spokojenosti

stáhněte si aplikaci pro získání exkluzivního <b> 10%slev </b> kupónu