Hodnocení zákazníků

4.93 z5
Napsat recenzi
  • Všechny recenze(332)
  • Snímky
  • Video(1)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(332)
    • 5 Star(310)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
  • 2020-07-24 04:42:19

    Камера работает, установка простая, в приложении русский язык присутствует! Съёмка дневная и ночная работает, режим фото тоже есть! отличная альтернатива видео няни! доставка 8 дней до Москвы, по купону вышла 946₽!

    Komentáře
  • Burfugl
    DK
    2020-01-04 04:16:44

    godt kamera med godt natbillede på, super nemt at konfigurere og kan bruges med onfir samt med flere kan man dele skærmen op på din telefon, tjekke hvad der sker i hjemmet når du er i byen eller bare væk fra huset. igen et godt billigt kvalitetsprodukt fra Banggood, jeg skal have 3-4 STK mere. ingen tvivl om det...

    Komentáře
  • 2020-01-28 01:17:10

    Fiyata göre başarılı. Duvar montaj aparatı çok kötü ve işlevsiz. E-posta bildirimi yok. Bulut özelliği çok iyi. Paketleme berbat. Bana kadar sağlam gelmesi mucize.

    Komentáře
  • 2020-03-18 20:22:31

    chegou muito rápido e tudo certinho

    Komentáře (1)
  • 2020-01-10 16:31:00

    la empezado a probar hoy funciona bien pero no me gusta que te pida acceso ala locación del teléfono y grabación y llamadas para funcionar bien,ya contaré más según pasen los dias

    Komentáře (1)
  • 2019-12-04 09:57:02

    Muy buenas cámaras de seguridad, excelente precio.

    Komentáře
  • 2020-07-27 06:17:58

    Цена качество соответствует! Но ооблачное хнанилище платное

    Komentáře
  • GabiB
    RO
    2020-06-03 01:30:52

    I waited long enough to receive the order, but it is understandable given the global circumstances. Communication with Bangood was very good. The product is good for the price paid.

    Komentáře (1)
  • 2019-11-27 13:25:57

    Бърза доставка Добре опакован Лесна за монтаж и управление. Стабилна работа

    Komentáře
  • radoin
    MA
    2019-11-15 07:05:01

    livrer rapidement bon qualité Merci banggood

    Komentáře
Show:

    Go to page

    Go

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$17.99
    • US$39.99
    • US$32.99
    • US$35.99
    • US$90.33
    • US$29.99
    • US$32.99
    • US$5.99
    • US$69.99
    • US$56.99
    • US$56.99
    • US$54.99
    • US$41.84
    • US$49.99
    • US$35.99
    • US$42.99
    • US$13.74
    • US$30.99