1. Hjem
  2. Hjælpecenter
  3. Forsendelse

What does "confirm delivery" mean?

1.The button "confirm delivery " will show in your account after 5 days once the parcel was 

shipped.

2.Click "confirm delivery" on the "My Orders" page of your account if the parcel was delivered 

successfully.

 

Tips: If you didn't receive the parcel but clicked it by mistake, we are not able to reset it.The 

button won't affect the delivery of your package. More information of delivery time, you could refer to this link: https://www.banggood.com/What-are-the-Shipping-Methods-and-Delivery-Times-_hi321

Tak fordi du har indsendt din feedback om denne artikel!

Personlige tjenester og personlige anbefalinger

Vi vil bruge dine grundlæggende oplysninger, adfærdsmæssige oplysninger, handel Information og adgangsinformation for at sikre, at du kan nyde vores personlige tjenester og anbefalinger samt de sikre shoppingoplevelser.

Tilmeld nyhedsbrev og skub service management

Marker dette felt for at stoppe modtagelsen af ​​alle salgsfremmende e-mails og tryk på meddelelser fra Banggood. Vi vil stadig sende dig beskeder i forbindelse med dine ordrer, opdateringer om produkter eller tjenester, du har købt hos os.