Dikirim ke United Kingdom , USD

Ulasan Pelanggan

4.93 dari5
Menulis review
  • Semua Ulasan(67)
  • Gambar(9)
  • Video(0)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(62)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortir dengan:
Ulasan Teratas
  • Ulasan Teratas
  • Paling Bermanfaat
  • Paling Baru
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:
    çok hızlı gönderi

    2019-01-30 11:47:23

    ürün Yurtiçi kargo ile geldi , ingilizce konuşuyor apple homekit hemen buldu . Mi ürünlerimi ekleyebildim

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2019-07-30 13:21:27

    Works like a charm. Just make sure to set the server to China (mainland) when trying to add it to your system/app. Adapter was included, thanks!

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2019-03-03 04:47:53

    Ich habe den "Original Xiaomi Aqara International Version Multifunctional Gateway" hab etwas mehr bezahlt um die International Version zu erhalten, das ein Adapter für die Steckdose bei sein wird, stand auch in der Beschreibung. Im Wlan hat das Gerät folgende Bezeichnung" lumi-gateway-aqhm01_miap7c60" Die App "Aqara Home" hab ich aus dem PlayStore installiert, jedoch gab es Probleme beim Acconut erstellen. Ich hab keine eMail mit einen Validationscode zurück erhalten, ich konnte keinen Account

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:
    Não satisfaz

    2019-01-22 07:16:34

    Não é versão internacional, não veio com adaptador de tomada europeia e os manuais estam todos em chinês. versão internacional tem manuais em inglês e a caixa também está em inglês.

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2019-12-10 00:29:13

    Banggood is always Just what I need, excellent quality and reasonable price, I like the shopping experience at banggood!

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2019-11-28 14:31:20

    Aqara ürünlerini Homekit desteği sebebiyle tercih ediyorum. Bu gateway sayesinde Xiaomi akıllı ürünlerini Apple Homekit üzerinde Siri ile kullanıyorum. Philips Hue ampüllerimi çok rahatlıkla kontrol ediyorum. Otomasyon özelliklerinide kullanmamı sağlıyor. Gateway’i ayrıca gece lambası ve güvenlik alarmı olarak kullanabiliyorsunuz. Aqara’nın homekit destekli cihazlarının artmasını istiyorum. Xiaomi’nin malzeme kalitesi ve tasarımlarına zaten söylenecek bir söz yo

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2019-03-23 00:53:22

    me encanto, volveré a pedir accesorios!

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:
    1

    2019-01-22 05:59:08

    nagyon szuper! very nice...

    Komentar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9  

Anda mungkin tertarik

Survei kepuasan

unduh aplikasi untuk mendapatkan kupon <b> diskon 10% </b> eksklusif