Dikirim ke United Kingdom , USD

Ulasan Pelanggan

4.94 dari5
Menulis review
  • Semua Ulasan(156)
  • Gambar(19)
  • Video(0)
  • All Star
    • All Star(156)
    • 5 Star(146)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortir dengan:
Ulasan Teratas
  • Ulasan Teratas
  • Paling Bermanfaat
  • Paling Baru
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2020-01-23 01:58:48

    Брал 6А.Батарея хорошая,качество сборки норм. Элементы установлены высокотоковые (30А) sony se us18650vtc4 c4 2100ma каждый ,общая ёмкость 4200ма,что за эти деньги хорошо. К покупке однозначно рекомендую.

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2019-08-01 13:05:37

    Nem olyan jó minőségű, mint a gyári, de működik. Szerintem nem hozza a gyári értéket, illetve a gyári mintha stabilabb működést eredményezne. Ettől függetlenül szerintem remek vétel volt

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2020-02-11 04:30:25

    I got it in 6 week. Very good value for money. Massive piece and excellent assembly. Fits well with my original Makita drill and charger. I'm happy with it. I strongly recommend. 6 hét alatt kaptam meg. Nagyon jó ár-érték arányú. Masszív darab és kiváló az összeszerelés. Jól illeszkedik az eredeti Makita csavarozómmal és töltőmmel. Elégedett vagyok vele. Ajánlom mindenkinek. Külön jó az akksi ellenörző lámpa, ami az eredetin nincs is...

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2020-02-08 02:43:30

    batterijen laden goed op, hebben lange werkduur, krachtig voor een slagmoersleutel. Ideaal voor je materiaal! deze samen aangekocht gehad met een oplader en slagmoersleutel.

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2020-02-06 22:25:53

    really god product, fits to every makita device. Good quality. Holds well. bardzo dobry produkt. kupuje juz go drugi raz. Pasuje do wszystkich modeli makity na tego typu baterie.

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2020-01-18 03:43:36

    Good Quality.

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2020-01-17 11:58:50

    szuper termék

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2020-01-06 08:36:22

    It looks like a good quality product.

    Komentar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 20  

Anda mungkin tertarik

Survei kepuasan

unduh aplikasi untuk mendapatkan kupon <b> diskon 10% </b> eksklusif