Dikirim ke United Kingdom , USD

Ulasan Pelanggan

4.91 dari5
Menulis review

Tayangan teratas

  • good product(107)
  • good quality(42)
  • good value(42)
  • good price(35)
  • fast delivery(34)
  • fast shipping(22)
  • nice tool(18)
  • useful tool(16)
  • good seller(10)
  • good condition(7)
  • Semua Ulasan(1224)
  • Gambar(131)
  • Video(1)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortir dengan:
Ulasan Teratas
  • Ulasan Teratas
  • Paling Bermanfaat
  • Paling Baru
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2019-10-21 18:16:07

    Суппорт мини. Качество нормальное, но не прецезионнное. Для домашнего мини фрезеровочного станка думаю будет самое то.

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2020-01-09 17:14:23

    This item is good enough for home, if you don't like it it's because you shouldn't have it. Its good enough out ofthe box but if you want it to be more precise then put PVC as a bushing in the center nuts. Make the bushing. Excelent for sharpening 4 facet drill bits for straight grind on the grinder wheel.

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2019-11-19 03:47:01

    Stolik jest dość delikatny, ale powinien się sprawdzić podczas pracy z miękkimi materiałami. Trzeba popracować nad likwidacją luzów, podczas kręcenia korbką kołysze się na boki. Pozycjonowanie do wiercenia otworów można wykonać bardzo precyzyjnie. Za takie pieniądze nie spodziewałem się nic lepszego. Polecam majsterkowiczom.

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2019-09-25 14:01:47

    estou triste pq a ferramenta chegou com( 2 )dois parafusos espanados ou seja a ferramenta está sem condições de uso e agora?

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2019-08-16 16:37:07

    I was surprised by the quality of the product. The fit is quite, but soft. The Slides there is no slack. Great product!!!

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2020-01-18 13:24:01

    god product. good seller

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2019-10-25 09:12:47

    Vše O.K.

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2020-02-24 13:28:54

    Rychlé doručení ,kvalita je dobrá ,pro dobrou funkčnost je potřeba vymezit vůle uložení obou směrů. Mohu doporučit

    Komentar (1)
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2019-10-24 15:19:25

    Vše dobré.Zboží dorazilo a je funkční.Spolu s vrtačkou BG5156E je to dobrá sestava pro moje modelářské potřeby.

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2020-06-18 01:42:39

    nice little bench,exactly what I need for my dremel!

    Komentar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 123  

Anda mungkin tertarik

Survei kepuasan

unduh aplikasi untuk mendapatkan kupon <b> diskon 10% </b> eksklusif