Dikirim ke United Kingdom , USD

Ulasan Pelanggan

4.94 dari5
Menulis review

Tayangan teratas

  • good product(39)
  • good quality(27)
  • fast delivery(6)
  • great value(5)
  • Semua Ulasan(381)
  • Gambar(35)
  • Video(0)
  • All Star
    • All Star(381)
    • 5 Star(362)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortir dengan:
Ulasan Teratas
  • Ulasan Teratas
  • Paling Bermanfaat
  • Paling Baru
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2019-09-23 05:28:55

    36 günde Ankara ürün kalitesi süper satıcı süper ben bu kadar kaliteli beklemiyordum süper kalite teşekkürler banggood Türkiyeden alacaklar tavsiye ederim

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2020-03-08 09:44:53

    It is not at the Wera level but at this price / quality ratio it is perfect. I highly recommend it for any craftsman.👍👍👍

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2020-02-08 12:39:59

    The Raitool™ HT01 7pcs Electronic Insulated Hand Screwdriver Tools Accessory Set isn't 500V withstanding voltage. This is unusualable for my work! What can I do?

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2020-01-27 08:38:55

    Very nice tools..14 i one🌞..not yet tru out..ordered 27.dec.2019...deliv 27.jan.2020..i good conditions..TNX Banggod..

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2020-01-21 06:47:07

    Sıkışmış vidaları sökerken geçmeli olan yerlerden sallantı yapıyor , bir iki uçta mıknatıs özelliği yok bazı uçlarda da az. Ama en önemlisi Türkiye de satan biryer olmadığı için bence bu fiyata (64,08 liraya) alınabilir. Bana kargo dahil 82,00 liraya mal oldu. Fotoğraflardan kaç günde elime ulaştığını, ürün ölçülerini, kargolama paketini görebilirsiniz. Mıknatıslanma kuvveti ile ilgili video çekmiştim ama uygulama sadece fotoğraf yüklememe izin verdiği

    Komentar (1)
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2020-01-10 19:27:35

    Ürün gerçekten kaliteli.Parası kesinlikle buna değer! Kalite harika. Tavsiye ederim. Satın aldıktan 18 gün sonra ulaştı. The product is really good quality. Its money is definitely worth it!Quality is cool. I advise you.It reached 18 days after purchase.

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2019-11-12 04:47:09

    ถูกใจครับ

    Komentar
    • Secara keseluruhan:
    • Harga:
    • Kualitas:
    • Penampilan:

    2019-10-16 10:43:50

    And ist magnetic

    Komentar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 48  

Anda mungkin tertarik

Survei kepuasan

unduh aplikasi untuk mendapatkan kupon <b> diskon 10% </b> eksklusif