Ulasan Pelanggan

4.97 dari5
Menulis review
  • Semua Ulasan(2960)
  • Gambar(463)
  • Video(0)
  • All Star
    • All Star(2960)
    • 5 Star(2865)
    • 4 Star(92)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortir dengan:
Ulasan Teratas
  • Ulasan Teratas
  • Paling Bermanfaat
  • Paling Baru
  • 2020-01-07 15:19:24

    Egyszerűbb csomagolásban érkezik, de ez nem jelent gondot, ugyanis maga a fogkefe ár érték arányban nagyon jó. Összeszerelésre nincs panasz, a fogó felület kellemes tapintású, a fej gumírozott, a kefe is inkább a jobb minőségű fogkefékkel van partiban. Pozitív, hogy cserélhető a fej akár erősebbre vagy gyengébbre is. A töltő kis helyet foglal, de jól tartja a kefét és elég korrektnek tűnik, ráadásul indukciós, így valóban jól bírja a fürdőszobai körülményeket.

    Komentar
  • Koňo
    SK
    2020-08-02 17:12:21

    SK - Produkt dorazil v poriadku a bez problémov. Je to jednoduchá zubná kefka, s jednoduchým nabíjaním a troma režimami čistenia. Mám už tri tieto zubné kefky a používajú ich deti. Ďakujem Banggood. ENG - The product arrived in order and without problems. It's a simple toothbrush, with easy charging and three cleaning modes. I already have three of these toothbrushes and they are used by children. Thank you Banggood.

    Komentar
  • Paul
    UA
    2020-01-23 11:59:19

    Не ожидал такого качества и удобства, так как никогда не пользовался подобными устройствами. Ну а на сколько она чистит лучше, покажет время, за один день не понять.

    Komentar
  • zed1750
    RU
    2019-11-05 15:56:42

    Щётка доехала до Московской области за 2 недели. Привез домой курьер, упакована была в потрёпанный пакет, но все внутри оказалось целым. Стильная, лёгкая, чистит отлично, приятно лежит в руке. Чтобы снять насадку - нужно просто потянуть ее вверх, зарядка индукционная, т.е. поставили

    Komentar (2)
  • 2020-02-12 06:22:57

    Escova ótima. Qualidade muito boa da Xiaomi. Ótimo custo beneficio, bonita, leve e tem 3 níveis de vibração. Vou substituir minha antiga escova elétrica da Colgate. Recomendo a compra

    Komentar
  • 2019-11-22 12:23:05

    Very nice toothbrush! Good working and cleaning! Excellent service and shipping!!! I recommend it...

    Komentar (1)
  • ihntk1
    TR
    2019-11-15 02:15:27

    Gelmesi biraz uzun sürdü. Alırken işlem süresine bakmak gerekiyor. Paketleme standart. Özel bir koruma yok. Ürün zaten kendi plastik koruyucu içinde ama fırça kısmı ezilmisti. Fırçalama yaptıktan sonra düzeldi. Ürüne gelecek olursak hızlı bir titreşim veriyor. Daha önce şarjlı kullanmadığım için karşılaştırma yapamam. Yani oral b lerde bulunan döner başlık mi bu mu daha iyi bilemiyecegim. Ama etkili bir temizlik yapıyor. Gümrükte toplam ödeme 18 TL oldu.

    Komentar
  • 2019-11-06 09:38:37

    Швидко доставили, на вигляд та на дотик якісна, все працює, покупав для мами, ще не користувалися, сьогодні спробуємо.

    Komentar
  • 2020-02-06 09:22:40

    Пришла посылка за 40 дней, что не очень быстро, уже начал переживать. упаковка сильно помялась но щетка чудом не пострадала. Продавцу совет: упаковать пожестче, хотя бы в картон замотать. А вообще мне она понравилась, да и цена/качество= удовольствие от чистки зубов))

    Komentar
  • 2020-01-22 11:55:41

    เวลาใช้แปรงฟันในช่วงแรก​ ควรเปิดที่ระดับ ความแรงไม่มาก​ เพราะมันอาจจะกระแทก ที่ฟันเราได้​ ต้องฝึกการใช้ให้คุ้นเคยสัก ระยะหนึ่งก่อน​ เพื่อให้ใช้แปรงฟันเราได้ นุ่มนวลมากขึ้น

    Komentar
Show:

    Go to page

    Go

    Anda mungkin tertarik

    recommendation for you
    • US$5.99
    • US$9.50
    • US$49.99
    • US$13.99
    • US$9.99
    • US$4.99
    • US$5.99
    • US$10.50
    • US$15.99
    • US$159.00
    • US$13.99
    • US$24.49
    • US$3.99
    • US$14.99
    • US$7.99
    • US$8.99
    • US$2.89
    • US$45.99