Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(83)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-30 02:07:05

    It is a DC high current disconnecor. It uses a bimetal spring inside to detect an overcurrent. It is made from duroplast so it is kind of prone to break. I see how long it will last because the previous piece with smaller amperes breaks soon.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-13 03:33:39

    sieht gut aus

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-05-18 07:36:42

    könnyedén elrejthető, bár IP védett, körbe mindenhol gumitömítés van a túláramkorlátozón, nem gyors kioldású, bimetal van benne, tehát nem megszakító!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-05-19 02:42:17

    csak egy bimetal-os túlterhelés elleni védelem...

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-07-27 09:26:25

    تمام نفس الطلب فقط وصلني واحد مكسور

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-04 07:04:42

    Excellent per description Thanks

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-26 16:13:36

    as displayed 7 Quantity I thought on this price I will received all, but received only One. not happy

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-21 13:20:42

    very nice looking breaker. I will be installing on my trolling motor. looks like very good quality.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-23 10:20:07

    Good fuses but they seems to be not that strong plastic. Willt test these later and lets see how they can handle the load.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-08-10 10:59:15

    Thank you very much. Fast delivery. Quality product.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>