Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(55)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(55)
    • 5 Star(50)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-02 05:52:19

    Всем добрый день! По скорости доставки довольно быстро, только вот нет там 8 литров. Залил две трёх литровые банки воды сразу под завязку итого залить исходного продукта можно будет не более 4 литров. А так качество нормальное

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-27 07:45:30

    seems good, we will see after the first try

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-21 15:23:44

    جداً ممتاز طلتة واستلمتة في السعودية بس اهم شي بعد ماتدفع قيمة الطلب روح للدعم وكلمهم وقلهم يغيرو وصف السلعة

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-19 13:29:04

    nice product.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-22 00:20:55

    I am not happy with this product... I waited almost 2 Months for delivery, only when I test it, the water from the top smaller pot is leaking out... I have not even used the Still, yet it leaks water from the outlet.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-23 09:49:04

    ürün maksimum 4 lt alıyor bide soğutma bölgesi ufak olduğu için akvaryum su motoru ile devamlı suyu devir dair etmek gerekli ama ufak kullanışlı bi ürün büyük ölçekli damıtımlara uygun değil

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-15 09:49:30

    Very good item,very fast delivery.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-15 04:14:01

    It appears as advertised. The copper tubing is well made and the closing of the main pot appears tight.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>