Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(5)
    • 5 Star(5)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-12 12:22:47

    Хороший тестер для быстрой проверки батареек и аккумуляторов. Большой плюс - можно измерить напряжение Li-Ion Li-Pol аккумуляторов.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-09 08:45:37

    The order is received on time, the completeness is complete, the quality is good. Seller recommend.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-11 04:31:38

    So I just got it and check. Work nicely, no need external power i like it.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-30 00:32:07

    built quality can be better, need better improvement for flat top cell. but overall good battery tester to have

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-01 14:16:19

    Arrived as described. Works well and should be very useful. I would recommend it to anyone who wants a fast way to check on the available power of 1.2-4.8 volt batteries.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-06 11:01:05

    Good Digital but I think not tester JUST digital voltmeter, not load test , because voltmeter value is same with tester

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-08-10 10:29:18

    I have a number of torches using 18650 batteries and it always good to know that that they are charged up this tester works brilliantly

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-29 06:04:05

    Прибор понравился! Хороший диапазон измерений, удобно пользоваться.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-08-02 07:34:41

    Appears a little flimsy, however it does its job.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-29 04:51:25

    hopefully IT will do his job

    Komentarze
  1 2  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>