Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.85 z5
Napisać recenzję

Najlepsze wrażenia

  • good hat(55)
  • good product(49)
  • good quality(35)
  • good fit(14)
  • good price(12)
  • fast delivery(6)
  • good order(5)
  • not complete order(1)
  • Wszystkie recenzje(508)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(0)
    • 5 Star(0)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-29 07:20:28

    Muito bom! gostei bastante, mas acho que deveria ter mais ajuste pra quem tem a cabeça pequena, mas de resto esta ficou muito legal.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-11 17:37:16

    very good quality , fast shipping

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-18 08:43:33

    Hey thanks for the product i got it thank you again

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Кепа как кепа

    2018-06-09 12:18:28

    Вполне качественная кепка, есть регулировка размера, но не очень удобная. По размерам немного великовата, хотя если регуляторы установить на минимум, то норм, но образуются некрасивые складки. В принципе мне больше важен козырек.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Мужская кепка

    2018-09-09 15:24:15

    Всем привет из добродушной прибалтийской Латвии.Люди,приезжайте в спокойную Ригу.Заказ доставлен и получен.Срок доставки 19 дней.Скорость хорошая.Молодцы.Кепка очень понравилась.На голове сидит хорошо,размер подходит без претензий.Выбором доволен.Советую и рекомендую.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Fits exactly

    2017-08-28 21:21:50

    Great looking cap, good quality and amazing fit. Is as it was described.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Newsboy Cap

    2017-10-10 13:38:44

    Very happy with this purchase. The cap is exactly as advertised. It looks great on my husband, but I couldn't convince him to pose for a photo wearing it so I could include it in my review! A very attractive cap, well constructed.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Bekovka

    2017-11-13 16:46:05

    Čepice je velmi ale velmi kvalitní a moooc se mi líbí!!!!!! Super je i tvar a střih! Cena tomu odpovídá, v Evropě by se za takovou cenu a tak pěkná nekoupila! Velice děkuji Bang Good!!!!!! Doporučuji ke koupi!!!!!! Vladislav Česká rep.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Boina casual verde militar

    2017-11-05 21:20:48

    Estoy satisfecho con el producto recibido,me llegó en buenas condiciones y en un tiempo razonable, en lo personal me agrado su hechura y materiales.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-06 10:37:20

    produto como descrito!

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 51  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>