Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1005)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(0)
    • 5 Star(0)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-22 02:12:09

    Normali connettori XT60. La qualità sembra buona: sia lo spessore della plastica, che quello del metallo, appare sufficiente a rendere robusto il connettore.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-25 16:25:36

    I received my package as described by the seller. they are all packaged in separated pairs. I have not been able to use them yet because I was restocking my personal supply. My only concern Is the male plug terminals are hollow all the way through and could allow the solder to flow to the inside of the connector if you are not careful. For the price you cant go wrong with these. thank you banggood. It was 8 days late due to customs holding the package for so long witch is no big deal.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-07 09:00:49

    Prodotto confezionato in busta trasparente con etichetta identificativa generica. il materiale sembra molto semplice e morbido e la connessione tra maschio e femmina risulta molto forzata e di difficile disconnessione. sconsigliato se si hanno spazi ridotti, si potrebbero rovinare le connessioni tra i cavi.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-20 03:27:18

    Top 👍

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-23 14:55:46

    no word to say :D

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-11 12:27:01

    качество норм. Каждая пара в отдельном зип пакетике. еще не юзал но покупаю не в первый раз обычно проблем с ними нет

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-23 17:48:33

    Very cheap for the price. Design could be a little bit better. Not every female fits with every male.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-19 10:36:10

    Пришло за 26 дней, все нормально, продавец порядочный,рекомендую!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-20 23:34:16

    as expected. faste delivery.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-17 08:33:20

    I connettori sembrano fatti molto bene e si incastrano alla perfezione. Perfetti.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 101  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>