Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-10 13:59:04

    Great fitting and comfortable sandals I've been wearing them since I got them. I would highly recommend these if you're in the market for a nice pair of sandals.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-30 05:24:05

    This pair is very well made and real leather - which often says it is leather but is not - but this pair is real leather and a good value for your money.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-29 04:17:26

    Good appearance at a fair price. I've worn them for 5 minutes and walking comfort is satisfactory.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-30 06:19:40

    pekné sandale ale velkosť mohla byť menšia. Nabuduce objednám velkosť 40

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-25 04:46:16

    Very pleased with my leather sandals , comfortable and stylish. also delivery time was very good.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-12 08:32:35

    Hallo wann kommen meine Sandalen die ich am 18.05.2020 bei Ihnen bestellt habe zu mir in Germany an????

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-01 21:20:14

    this order is not been process, at this time i am cancelling this order. thank you and god bless you

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-03 22:23:38

    I'm not receiving my order what happens

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>