Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję

Najlepsze wrażenia

  • good product(178)
  • good value(60)
  • good quality(45)
  • easy to use(24)
  • great tool(20)
  • fast delivery(19)
  • good image(17)
  • good magnification(16)
  • solid stand(15)
  • good resolution(12)
  • Wszystkie recenzje(1892)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(1892)
    • 5 Star(1776)
    • 4 Star(86)
    • 3 Star(18)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-04 00:35:05

    started using just after 4 your initial charge. took only moments to use. easy assembly.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-02 15:44:31

    Ótimo custo benefício!! Chegou muito antes do prazo. Previsto pra chegar dia 20/09/2019 e chegou hoje, dia 02/09/2019. Testei e gostei muito do que vi!! Indico a todos!!!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-11 07:10:44

    Chegou em 11 dias e sem taxas. Muito bom.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-13 00:26:00

    Muito bom. Recomendo a todos da banggood. Muito bom. Recomendo a todos da banggood. Muito bom. Recomendo a todos da banggood. Muito bom. Recomendo a todos da banggood. Muito bom. Recomendo a todos da banggood. Muito bom. Recomendo a todos da banggood. Muito bom. Recomendo a todos da banggood. Muito bom. Recomendo a todos da banggood. Muito bom. Recomendo a todos da banggood. Muito bom. Recomendo a todos da banggood.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-27 06:32:35

    Everything was ok and well packed.Thanks a lot

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-20 17:39:20

    Chegou em perfeito estado excelente qualidade de construção e de imagem. Perfeito para meus trabalhos. estou muito satisfeito.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-09 05:58:56

    These digital microscopes are amazing. They keep a good charge. I'm able to identify items as small as stamp clearly with little effort. It has held up better than one very similar I had that cost twice as much . It's a great scope at an awesome price. A copper penny, a 1 inch moonstone pendant and a pachinko ball.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-15 11:10:13

    parfait répond à mes attentes, très pratique à la usage (utilisé pour réaliser des soudure de modelisme.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 237  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>