Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(467)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(467)
    • 5 Star(453)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-13 12:17:14

    So amazingly tiny, I am looking forward to finding new projects for me to use these on... If you plan to be plugging and unplugging the board, for development or otherwise, be sure to support the micro USB port (I encased the entire end of the board in clear epoxy, leaving just the solder pads clear), as they are prone to break off with use...

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-04 06:16:05

    Aunque figuraba como entregado desde hace días, lo he recibido hoy. Aparente buena calidad y manufactura

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-21 06:36:52

    A nice small alternative to the nano. I use it a lot in my projects

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-07 14:00:19

    Item received wrecked. Shipped without bubbles to protect to and received with the usb conector wrecked as shown in photos.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-20 10:30:35

    Доставка чуть более двух недель. Плата изготовлена очень аккуратно, флюс смыт, все пропаяно хорошо. Как получил сразу же проверил, все работает.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-13 19:12:42

    This board looks quality built, no burs on the side,

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-05 23:24:57

    Produto de acordo com a descrição do anúncio

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-22 11:11:42

    Nice product, work very good with my project! https://www.instructables.com/id/DIY-Analog-Dialer-to-USB-Keyboard/

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 59  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>