Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(821)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(821)
    • 5 Star(779)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(13)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    no global rom.

    2019-01-11 02:52:24

    Why do you say it's global ROM and send them with Chinese? Am I going to sit around and figure out how to change the rom myself? You're unacceptable.

    Komentarze (16)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    This is not a global rom !

    2019-02-05 04:35:44

    Chinese rom, i can choose between China and English language. I will bear the cost of changing the rom. Explain it to me

    Komentarze (2)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Excelente

    2018-10-31 20:28:33

    Muito bom. Atendeu minhas expectativas. Meu segundo xiaomi e mais uma vez ela me surpreendeu. É muito show!

    Komentarze (8)
  • Ane
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    aparelho chines

    2019-01-15 04:41:26

    anúncio de aparelho Global, na verdade é aparelho chines conforme imagem.

    Komentarze (7)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    note 5

    2019-02-04 10:25:00

    Só tem um problema mandaram tudo em chinês sendo que eu moro no Brasil

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-03-16 13:09:00

    good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good good

    Komentarze (3)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    ótimo aparelho

    2019-03-09 08:12:30

    Pena que veio com o Rom chinesa

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Muito Bom !

    2019-01-25 10:57:34

    Telefone muito bonito, rápido e fluído.Traz a ROM global, com o português PT. Demorou duas semanas a chegar!

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 103  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, by cieszyć się 100 $ zniżki 1. zamówienie