Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.87 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (1686) İnceleme
  • (257) Görüntü
  • (4) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(1686)
    • 5 Yıldız(1532)
    • 4 Yıldız(115)
    • 3 Yıldız(19)
    • 2 Yıldız(13)
    • 1 Yıldız(7)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-17 04:43:42

    We love this buggy. I made some changes. Sensitivity is reduced at the transmitter throttle. Charger current reduced to 100 mA. Added RF transponders for DIY laps timer. StanekTM

    Yorumlar (11)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-16 03:06:15

    Awesome little car. I also did the hack for making the throtle a bit less sensitive (adding a 4.7k ohm resistor in parallel to the pot). Additionally I designed a 3d printed "CyberTruck" shell for it

    Yorumlar (4)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-05-03 13:36:47

    Fun car. Some edited, supplemented by lap time transponders. One modified, contains 1.7g servo, diy frsky system, lipo 1S, 150mAh.

    Yorumlar (4)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-05-31 16:53:10

    mute buen producto, no demoro mucho en llegar y cumple con todas las especificaciones ! recomendado

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-14 22:58:48

    excelente producto, de muy buena calidad, muy divertido, cumple con las características, el envío llegó en tiempo y forma. lo recomiendo ampliamente para chicos y grandes.

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-05-09 12:40:03

    Perfect. Fast Shipping.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-30 10:31:37

    Arabanın sarı olanını almıştım, özellikle bu rengi çok hoş görünüyor. Uygun fiyatı ile ev içinde eğlenebileceğiniz bir mini model olmuş. Bu kadar küçük bir araçta servolu bir direksiyona gerek yok zaten. Senelerin modelcisi olarak ben beğendim.

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-06-26 06:39:45

    Nice :) fast and good

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 211  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap