Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.92 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (53) İnceleme
  • (10) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(53)
    • 5 Yıldız(49)
    • 4 Yıldız(4)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-12-12 11:59:14

    Super FUN easy to use! Great for Kids aaand Dads ;) Get extra batteries here https://www.banggood.com/custlink/DvvmQrIqWU

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-21 07:32:06

    Perfect Indoor winter fun=)

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-20 03:57:59

    fun...

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-03-02 20:51:23

    havnt gotten the goggles that are advertised. basically the only reason i ordered this particular item. so this is the best rating i can give untill this resolved.

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-02-13 14:40:44

    Excellent fun! Fast delivery to UK. Well packaged. Obviously made to a cost but for the price it's a great set.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-27 09:19:30

    awesome for the price

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-24 11:14:55

    Petit bolide fun et solide qui procure de bonnes sensations ! Ma review sur YouTube : https://www.youtube.com/watch?v=f9Vxh8ptsYo

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-01-17 07:56:03

    This is great fun for my grand son (5) and my grand daughter (8). I have to open all the ground floor doors and they see who can drive around the house fastest. Its lucky I have a lot of 1s batteries from my tiny whoops to keep them going.

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap