Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.71 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz

En iyi gösterimler

  • good printer(8)
  • Toplam (76) İnceleme
  • (15) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(76)
    • 5 Yıldız(66)
    • 4 Yıldız(5)
    • 3 Yıldız(1)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(3)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-27 11:20:22

    I bought with direct mail and bangood refound all custom fee thanks. Rh z rod not in position when open box. yazıcı yi gümrük garantisi ile aldım gümrüğe geldikten sonra PTT den gümrük işlemlerinin tamamlanmasi için ödeme bilgileri istendi.ben gümrük ücretlerini bangood dan talep edeceğim için gümrüğe kendim gittim. bangood a sadece ödeme dekontlarini gönderdim fakat gümrük memurunun doldurduğu ödeme dekontunun kopyasını almamistim ve bangood o evragida istedi ve ikna

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-05-06 03:24:19

    Everything was fine, the product is right. what I expected

    Yorumlar
  • DA
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-30 15:54:18

    received the printer well packed, when opening the box and assembling the printer I noticed because of the noise of the metal beating on watch other that the two front rubber feet with screws was missing... I don’t believe that this unit was new... maybe a refurbished printer... some marks on the bottom. already asked for the rubber feet but with no luck... besides this, it’s a great printer with big area for big prints, silent enough to not bother you. very good quality.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-31 01:42:01

    very good product but need to get used to it to make it work flawless

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-06-25 17:13:45

    Good end easy installed i didnt yet testing. After the testing i wişş write my view.

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-04-30 16:28:07

    Fiyatına göre kaliteli bir ürün.Türkiye için kargo 45 günü buldu.465 tl de gümrük ödedim.(Hava Kayıtlı Kargo )

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    a melhor que ja comprei

    2019-02-20 15:32:31

    sem dúvidas a melhor impressora 3D que já comprei, extrema precisão e qualidade, preço muito bom e sem sombra de dúvidas umas das melhores do mercado.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    JGAurora A5

    2018-12-19 10:58:29

    A impressora é de boa qualidade, mas veio com algumas partes amassadas, muito provavelmente na sua montagem, pois a embalagem estava intacta.

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap