Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.91 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz

En iyi gösterimler

  • good product(178)
  • good value(60)
  • good quality(45)
  • easy to use(24)
  • great tool(20)
  • fast delivery(19)
  • good image(17)
  • good magnification(16)
  • solid stand(15)
  • good resolution(12)
  • Toplam (1845) İnceleme
  • (170) Görüntü
  • (6) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(1845)
    • 5 Yıldız(1734)
    • 4 Yıldız(81)
    • 3 Yıldız(18)
    • 2 Yıldız(5)
    • 1 Yıldız(7)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-04 00:35:05

    started using just after 4 your initial charge. took only moments to use. easy assembly.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-02 15:44:31

    Ótimo custo benefício!! Chegou muito antes do prazo. Previsto pra chegar dia 20/09/2019 e chegou hoje, dia 02/09/2019. Testei e gostei muito do que vi!! Indico a todos!!!

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-11 07:10:44

    Chegou em 11 dias e sem taxas. Muito bom.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-08-13 00:26:00

    Muito bom. Recomendo a todos da banggood. Muito bom. Recomendo a todos da banggood. Muito bom. Recomendo a todos da banggood. Muito bom. Recomendo a todos da banggood. Muito bom. Recomendo a todos da banggood. Muito bom. Recomendo a todos da banggood. Muito bom. Recomendo a todos da banggood. Muito bom. Recomendo a todos da banggood. Muito bom. Recomendo a todos da banggood. Muito bom. Recomendo a todos da banggood.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-27 06:32:35

    Everything was ok and well packed.Thanks a lot

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-02-20 17:39:20

    Chegou em perfeito estado excelente qualidade de construção e de imagem. Perfeito para meus trabalhos. estou muito satisfeito.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-12-15 11:10:13

    parfait répond à mes attentes, très pratique à la usage (utilisé pour réaliser des soudure de modelisme.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-12-12 09:04:56

    Nice device. Aluminum base is very stable and there is enough space under the lens. Picture quality is ok. Adjustable brightness of led light is a nice feature. Integrated battery to operate without power supply. Power supply included but very short USB cable.

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 231  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap