Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.95 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (92) İnceleme
  • (16) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(92)
    • 5 Yıldız(87)
    • 4 Yıldız(5)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-07-03 01:26:02

    fast shipping. printer works good right after assembly. cons i have are no filament cutter, no boot on the hotend, fan on the board and should have higher amp powersupply. other than that, wokrs good

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-07-29 05:25:03

    Hızlı Kargo Sağlam Teslimat. İlk Baskılar Gayet Güzel Görünüyor Tevo Harika :)

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-11 02:19:00

    tavo tarantula fiyat bakımından güzel ürün

    Yorumlar (2)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-10-09 06:53:55

    ürün gayet güzel paketlenmiş türkiyede 263,70 vergisi çıktı, gelen kargocuya ödemek durumunda kaldı 1 ay gibi bir sürede teslim edildi

    Yorumlar (2)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-12-04 02:06:07

    30 günde bana ulaştı. Aslında gümrüğe takıldı, kendiniz almaya gelmelisiniz dendi.Mail attım işleme aldılar. Ancak ben gidip gümrükten kendim aldım. Türkiye için %20 vergi çıkıyor. Buna ek olarak ta 8,7TL damga ve sunum ücreti var. Ben gümrük sigortalı almıştım. İade çin başvurumu yapacağım. Bilgilendiririm. Ürünü henüz kurmadım. Ender 3 Pro yerine bunu tercih ettim. Ürün için tekrardan değerlendirme yazmayı planlıyorum. Teşekkürler

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-11 16:07:25

    chegou muito rápido recomendo aos amigos. quero produzir muito 3d. Muito bem embalada Gostei muito agora estou ansioso para montar.

    Yorumlar (1)
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-19 05:02:13

    Has not been yet assembled however by looking at the parts I am amazed with the quality. Will try and post later photos once assembled and printed! Delivery to UK took 5 days before expected delivery date.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-11-09 23:52:51

    Долгая доставка. Заказал с БангГуда, отправили с АлиЕкспреса. Качество хорошое, ничего не пострадпло. Покупкой доволен.

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 12  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap